Ravioli med oksefilet i fløde-ostesauce
Ravioli med oksefilet i fløde-ostesauce
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet godt på alle sider. Tilsæt løg og lad det stege med i ca. 1 min. Tilsæt ost i mindre stykker, fløde, salt og peber. Lad retten småkoge indtil osten er smeltet og saucen jævn, ca. 2 min. Smag saucen til og tilsæt evt. lidt kulør.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte, gem lidt af kogevandet hvis saucen skal være lidt tyndere. Vend kød, sauce og pasta sammen og server straks i en varm skål.
Ingredienser
10 g smør/olie
500 g oksefilet i tynde strimler
200 g rødløg i tynde både
150 g blåskimmelost
2½ dl madlavningsfløde
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
Evt. kulør
2 pakker Pastella Ravioli med ost
Pynt:
Friskhakket persille
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta