Pasta med mascarpone - ravioli med blomkål og mandler
Pasta med mascarpone - ravioli med blomkål og mandler
Kog pastaen efter anvisningen og gem lidt af pastavandet. Svits blomkålen gylden i olivenolie i en dyb pande et par min. Tilsæt mascarpone og pastavand. Bring saucen i kog og smag til med salt og sort peber. Vend pastaen i saucen. Anret og drys med ristede mandler og hakket persille.
Ingredienser
2 pk Pastella Ravioli Ost 250 g
400 g blomkål i små buketter
1⁄2 dl olivenolie
1 bæger mascarpone ( 250 g )
3 dl pastavand
1 spsk citronsaft
Salt og sort peber
50 g ristede grofthakkede mandler
Pynt:
Hakket persille
Tilbehør:
Grøn salat smagt til med olie og eddike.
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta