Boeuf bourguignon med rodfrugtsbånd og gremolata

Boeuf bourguignon med rodfrugtsbånd og gremolata

Boeuf bourguignon med rodfrugtsbånd og gremolata

Kog Pastella Grøntsagbånd rodfrugter i letsaltet vand i ca. 1 min. Tag 2 dl af kogevandet fra og si resten fra Pastella Grøntsagsbånd rodfrugter.

Hæld 2 dl af kogevandet tilbage i pastaen.

Brun skært oksekød af i olivenolie i en gryde og steg hakkede løg og 3 fed presset hvidløg med. Kom krydderier, rødvin, hakkede tomater og koncentreret tomat i gryden og lad retten simre under låg i 1 time. Smag til med salt og peber.

Riv citronskal, hak persille og 1 fed hvidløg og bland det sammen til gremolata.

Server Pastella Grøntsagsbånd rodfrugter med boeuf bourguignon, gremolata og friske krydderurter

Ingredienser

2 pk. Pastella Grøntsagsbånd rodfrugter (500 g)
500 g skært oksekød (eller wokblanding)
2 spsk. olivenolie
1 løg (100 g)
4 fed hvidløg (3 til boeuf bourguignonog 1 til gremolata)
2 spsk. blandende krydderier (f.eks. timian, oregano, rosmarin, basilikum)
2 dl rødvin (kan undlades)
1 ds. hakket tomater (400 g)
1 spsk. tomatkoncentrat
1 økologisk citron, revet skal herfra
2 spsk. hakket persille
friske krydderurter
salt og peber