Fettuccine med tomater og koteletter
Fettuccine med tomater og koteletter
Skær tomaterne i halve hvis de er store. Svits dem i olien sammen med hvidløg og timian ca. 2 min. Tilsæt salt og peber. Tilsæt ½ dl kogevand lige inden serveringen og kog saucen hurtigt op - tomaterne skal ikke gå i stykker.
Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte - gem lidt af kogevandet. Vend pasta og "tomatsauce" sammen og server i en varm skål.
Ingredienser
500 g cherrytomater, gerne blandede former og farver
1 tsk olivenolie
1 knust fed hvidløg
1 spsk friske timianblade
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
½ dl kogevand fra pastaen
2 pakker Pastella Fettuccine med tomat og hvidløg
Tilbehør:
500 g frikadeller eller koteletter, og hertil 50 g revet ost
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta