Fettuccine med tomater og koteletter

Pasta med cherrytomat og koteletter i lækker sauce - se opskriften her

Fettuccine med tomater og koteletter

Skær tomaterne i halve hvis de er store. Svits dem i olien sammen med hvidløg og timian ca. 2 min. Tilsæt salt og peber. Tilsæt ½ dl kogevand lige inden serveringen og kog saucen hurtigt op - tomaterne skal ikke gå i stykker. 

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte - gem lidt af kogevandet. Vend pasta og "tomatsauce" sammen og server i en varm skål.

Ingredienser

500 g cherrytomater, gerne blandede former og farver
1 tsk olivenolie
1 knust fed hvidløg
1 spsk friske timianblade
¼ tsk groft salt
Friskkværnet peber
½ dl kogevand fra pastaen
2 pakker Pastella Fettuccine med tomat og hvidløg

Tilbehør:
500 g frikadeller eller koteletter, og hertil 50 g revet ost