Spaghetti med rejer og ruccola
Spaghetti med rejer og ruccola
Skyl rucolaen og tør den godt. Læg 1⁄4 af bladene til side til senere. Pil hvidløget og blend begge dele med den revne ost og pinjekerner i en lille hakker eller blender. Tilsæt halvdelen af olivenolien samt salt og peber efter smag. Varm resten af olien på en stor og høj pande eller i en wok, og vend rejerne i den. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og fisk derefter spaghetti op og vend det i blandingen på panden. Tilsæt evt. lidt af pastavandet alt efter behov og drys til sidst med lidt grofthakket rucola
Ingredienser
1 pk Pastella Spaghetti Naturel 250 g
150 g rucola
200 g rejer
50 g ristede pinje- eller solsikkekerner
3 spsk revet parmesan eller lign.
1 fed hvidløg
1⁄2 dl olivenolie
Salt
Peber
Pastella på Youtube
På vores youtube kanal finder du inspirations- og instruktionsvideoer
Besøg Pastella på Youtube
Grøntsagsbånd
Pastella Grøntsagsbånd er frisk pasta med grøntsager i dejen. Indholdet af grønt svarer til 40 %.
Læs om produktet
Produktvarianter
De nye fyldte pasta smager godt både når de er varme og kolde, og kan således anbefales til kolde salater og til madpakken.
Se mere til de lækre frisk fyldte pasta